Kebab på falukorv från Trångsviken

Ett enkelt, nytt och roligt sätt att äta vår falukorv på. Kebabkryddan gör falukorven extra god och rätten älskas av såväl små barn som vuxna!

Ingredienser

Kebab

  • 800 g Trångsvikens Falukorv
  • 8 st Tortillabröd
  • 1 huvud Sallad
  • 1 st Paprika
  • 2 st Tomater
  • 2,5 dl Gräddfil
  • Srirachasås
  • Kebab-/Grillkrydda
  • Smör till stekning

Gör så her

  1. Hacka grönsakerna.

  2. Använd en osthyvel till att skiva upp falukorven i strimlor.

  3. Stek falukorven i smör på ganska hög värme. Använd gärna gjutjärnspanna för att få korven extra krispig.

  4. Krydda korven med kebab-/grillkrydda efter egen smak. Börja gärna med lite och ta mer eftersom.

  5. Lägg upp sallad på tortillabrödet, därefter korv, tomat och paprika.

  6. Toppa med gräddfil och srirachasås - tänk på att såsen är stark så ta lagomt.

  7. Servera och njut!

Trångsvikens Chark AB
Alsenvägen 14
835 96 Trångsviken

Momsreg nr: SE559049648401
Bankgiro: 5088-0723
Facebook